Köttras ungdom läger 2016

Dags för koläger i sommar!

Fredag den 8/7 kl 17,30 samlas vi på Bollerups lantbruksinstitut i Tomelilla. Vi kommer att träna på att visa upp djur och hur man förbereder dem inför utställningar. Vi kommer också ha en massa andra roliga och lärorika aktiviteter.

På fredag kvällen ser vi gärna att ni föräldrar stannar kvar och grillar och få lite extra info. Övernattning sker i skolans gymnastiksal och det du behöver ha med dig är
 Liggunderlag/Madrass
 Sovsäck
 Namnad vattenflaska
 Rena skor med stålhätta gärna tvättade med virkon
 Rena arbetshandskar med namn på

För de föräldrar och syskon som vill vara med under helgen finns det möjlighet att övernatta i rum till självkostnadspris (ta med sänglinne). Obs! Begränsat antal rum. Det finns även möjlighet att till självkostnadspris delta vid måltider. Ni kan även ta med husvagn, eluttag finns. Inom skolans område råder det alkoholförbud!! Gäller alla

Vi tar tacksamt emot all hjälp och visat intresse av alla föräldrar om det bara är så för en liten stund. Vi behöver alltid hjälp med sponsringar, så vill du eller vet någon som vill sponsra oss med något behövligt för lägret, kontakta då Magnus! Vi söker föräldrar som vill hjälpa till i köket. Vi ber Er föräldrar se till att Era barn och ungdomar är försäkrade under vistelsen på lägret. Ni föräldrar ansvarar själva för all medicinering till era barn under lägret.

Samling sker på Bollerup fredagen den 8 juli kl 17,30. Hemfärd och hämtning söndagen den 10 juli kl 14,00 För alla barn som går i skolan är lägret gratis! Viktigt att ni respekterar hämtningstiden!!
Köttrasungdoms T-shirttröja går att beställa vid anmälan kostar ca 100 kr. Kommer anordnas någon sorts av loppis på köttrasungdomskläder under helgen så ta med er gamla kläder som inte passar längre. Anmälan görs senast den 1 juli.
Elin Hansson tel 0768155888 EJHansson@hotmail.se
Jenny Hansson tel 0762111145 EJHansson@hotmail.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *